کانال تلگرام
سامسونگ ایران

اینستاگرام
سامسونگ ایران
سبد خرید
شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | Saturday 27 April 2024
 
صفحه اصلی     درباره ما     تماس با ما     سام سرویس     قوانین و مقررات    
ورود به سایت عضویت
اخبار     جشنواره ها
 

تفاوت کیوال‌ای‌دی با او ‌ال‌ای‌دی در چیست؟

 
روشنایی مهم‌ترین موردی است که دو فناوری مورد بحث را از یکدیگر جدا می‌کند. تلویزیون‌های کوانتوم دات همچنان به یک سیستم نور پس‌زمینه‌ی LED نیاز دارند؛ اما در OLED هر پیکسل به‌صورت مستقل نوردهی می‌شود. ساختار OLED باعث می‌شود نیازی به لایه‌ی جداگانه برای نوردهی از طریق LED وجود نداشته باشد و در نتیجه، نه‌تنها می‌توان مشکی کاملا عمیق را ارائه کرد بلکه پنل نمایشگر نیز به‌شدت باریک می‌شود. در OLED وقتی پیکسلی از تصویر سیاه می‌شود، آن پیکسل به‌صورت مستقل خاموش می‌شود. اما در تلویزیون‌ LED از آنجایی که هر مجموعه‌ی LED مسئول پخش نور منطقه‌ی خاصی از پنل است، هیچ‌وقت نمی‌توان پیکسل را خاموش کرد و مشکی مطلق را خروجی داد.
تلویزیون‌های کیوال‌ای‌دی سامسونگ از یک سیستم اج‌-لیت ال‌ای‌دی (edge-lit LED) استفاده می‌کنند. در این سیستم LED-ها در حاشیه‌ی دور پنل قرار می‌گیرند و در واقع پشت پنل، چراغ LED وجود ندارد. در این تلویزیون‌ها، نمایشگر به مناطق مختلف تقسیم می‌شود و هر کدام از این مناطق به‌صورت مستقل نوردهی می‌شوند. هر چه تعداد این مناطق بیشتر باشد، دقت نمایش تصاویر و کنتراست تصویر بهبود می‌یابد. این در حالی است که در تلویزیون‌های OLED به تعداد پیکسل‌ها می‌توان مناطق نوردهی مستقل داشت. در مدل پرچم‌دار Q9 از تلویزیون‌های سامسونگ، ۳۲ بلوک نوردهی استفاده شده است و این در حالی است که سایر مدل‌های سری Q شاهد ۱۲ بلوک کاهنده هستیم. بلوک‌های کاهنده به‌منظور کنترل نور مورد استفاده قرار می‌گیرند. 
 
در سال‌های گذشته شاید در مورد فیلتر Moth Eye در تلویزیون‌های سامسونگ خبرهایی خوانده باشید. حالا این فیلتر با فیلمی که بازتاب نور در آن بسیار کم است جایگزین شده و همین تغییر باعث شده است بازتاب روشنایی در پنل نمایشگر بهتر مدیریت شود؛ اما در عین حال رنگ سیاه عمیق در این شرایط با کیفیت کمتری نمایش داده می‌شود. همچنین این تغییر باعث می‌شود رنگ‌های ایجادشده در زوایای دید مختلف، بهتر به نمایش درآیند. برای درک بهتر موضوع، به‌عنوان مثال رنگ‌ها در تلویزیون KS8000 در زوایای دید تندتر، اشباع خود را از دست می‌دهند ولی تلویزیون Q9 در این بخش عملکرد بهتری دارد.
 
اما تغییراتی که در فناوری QLED اعمال شده است، موجب می‌شود این تلویزیون‌ها در برخی شرایط عملکرد بهتری نسبت به OLED داشته باشند. QLED شدت روشنایی بهتری نسبت به OLED دارد و استفاده از فیلم‌ جدید کوانتوم دات به ایجاد رنگ مشکی عمیق و نزدیک به OLED کمک می‌کند و علاوه بر این باعث می‌شود رنگ‌ها با دقت بسیار خوبی به نمایش درآیند. اگرچه نمایشگرهای OLED می‌توانند رنگ‌های مشکی عمیق‌تری ایجاد کنند؛ اما تلویزیون‌های کوانتوم دات روشنایی بهتری ارائه می‌دهند و باید به این نکته توجه داشته باشیم که هنگام پخش محتوای اچ‌دی‌آر، روشنایی نمایشگر اهمیت زیادی پیدا می‌کند. تلویزیون‌های جدید OLED در سال ۲۰۱۷ نسبت به مدل‌های عرضه‌شده در سال ۲۰۱۶ روشنایی بیشتری دارند؛ اما باز هم نسبت به تلویزیون‌های کیوال‌ای‌دی روشنایی کمتری دارند.
 
تفاوت مهم دیگری که بین دو فناوری مورد اشاره وجود دارد، قیمت است. نمایشگرهای OLED در مقایسه‌ با پنل‌های QLED، قیمت بیشتری دارند. دلیل گران‌تر بودن نمایشگرهای اولد این است که تولید این نوع پنل‌ها سخت‌ است. البته باید اشاره کنیم که اکنون مراحل ساخت این نوع صفحه‌نمایش‌ نسبت به قبل خیلی ساده‌تر شده است.
 
سامسونگ تاکنون جزئیاتی در مورد قیمت تلویزیون‌های کیوال‌ای‌دی جدید خود اعلام نکرده است، اما انتظار می‌رود این محصولات با قیمتی کمتر نسبت به تلویزیون‌های اولد به بازار عرضه شوند؛ چراکه هزینه‌ی تولید نمایشگرهای کیوال‌ای‌دی کمتر از پنل‌های اولد است.
 
مرکز تماس سامسونگ ایران جهت مشاوره خرید : 33123179
 
 
تاریخ ارسال مطلب : پنجشنبه 3 اسفند 1396               تعداد مشاهده این مطلب : 1287 مرتبه
  آرشیو اخبار
برای کسب امتياز کليک کنيد
   
     
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ می باشد. طراحی سایت : ایران طراح